خط رنگ قطعات پلاستیکی

رنگ قطعات پلاستیکی که دارای کیفیت مناسب دوام عالی باشد، یکی از نیازهای امروز صنعت پلاستیک است. شرکت اروند نگر ارشد با استفاده از به روزترین دستگاه‌ها و با بهره‌مندی از پرسنل متخصص، توانایی اجرای رنگ پوششی بر روی قطعات پلاستیکی را دارد.

آرم جلوپنجره KMC T9 و لوگو در عقب KMC T8 از جمله محصولات رنگی این شرکت است که به سفارش شرکت کرمان موتور تولید و رنگ می‌شوند. با توجه به کاربرد این محصولات و قرارگیری آنان در معرض انواع شرایط جوی، مواد شیمیایی، روغن و آب، گرد و غبار و سنگریزه، کیفیت رنگ قطعه پلیمری و چسبندگی مناسب رنگ به قطعه پلاستیکی از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو این شرکت رنگ قطعات پلاستیکی را با بالاترین کیفیت و مطابق استاندارد خودروسازی‌های مطرح کشور اجرا می‌کند. 

جهت انجام تخصصی رنگ قطعات پلاستیکی خودرو، توجه به نوع رزین به کار رفته در رنگ و انتخاب رنگ مناسب اهمیت بالایی دارد. که این امر در شرکت اروند نگر ارشد به صورت تخصصی انجام می‌شود.

مزایای استفاده از رنگ پوششی بر روی قطعات پلاستیکی چیست؟

به طور کلی رنگ پوششی با ایجاد یک لایه فیلم بر روی قطعه، باعث ایحاد خواص حفاظتی و تزئینی می‌شود. مانند:

  1. محافظت در برابر عوامل مکانیکی از جمله خراش، سایش، ضربه، تنش های مکانیکی و تنش های حرارتی
  2. محافظت در برابر عوامل محیطی مانند آب، اکسیژن، نور خورشید و سایر امواج الکترومغناطیس
  3. محافظت در برابر مواد شیمیایی مثل: حلال های آلی، اسیدها و بازها، گازها و مواد خورنده
  4. خواص ایمنی و سلامتی مانند: پوشش های آنتی باکتریال، بهداشتی، جلوگیری از پخش گرد و غبار، جلوگیری از تجمع الکتریسیته ساکن (مثل بردهای الکتریکی)، عایق صوت و حرارت
  5. اثرات ظاهری استفاده از پوشش: پوشاندن عیوب ظاهری سطح، تزیین و...

مراحل پاشش رنگ بر روی قطعات پلاستیکی چیست؟

رنگ قطعات پلاستیکی از لایه‌های مختلفی تشکیل شده است. به طور معمول برای رنگ قطعات پلاستیکی مراحل زیر طی می‌شود:
  1. آماده سازی سطح قطعه؛ در قدم اول لازم است سطح عاری از هرگونه چربی باشد. برای این کار میتوان قطعه را با الکل یا تینر مناسب شست و شو دارد. به علاوه برای افزایش چسبندگی رنگ به قطعه پلاستیکی از روش‌های دیگری مانند شعله گیری یا استفاده از پلاسما نیز می‌توان استفاده کرد. (برای توضیح بیشتر به مقاله روش‌های افزایش چسبندگی رنگ قطعات پلاستیکی مراجعه کنید.)
  2. پاشش لایه آستر (Primer)؛ آستر اولین لایه پوششی قطعه است و خاصیت اصلی آن ایجاد چسبندگی بین پوشش رنگی و قطعه است.
  3. پاشش رنگ اصلی (Base Coat)؛ رنگ اصلی در این مرحله اجرا می‌شود و وظیفه آن ایجاد فام و زیبایی بر روی قطعه است. این لایه می‌تواند به صورت تک جزئی یا دوجزئی و متالیک یا سالید باشد.
  4. پاشش کلر (Clear Coat یا Top Coat)؛ کلر که پوششی شفاف است، آخرین لایه رنگ پوششی است و کارکرد اصلی آن ایجاد براقیت، ایجاد مقاومت در برابر خراش و سایش و در نهایت ایجاد مقاومت نوری و جوی است.

شرکت اروند نگر ارشد دارای ظرفیت و امکانات لازم جهت تولید انواع قطعات پلاستیکی می‌باشد. حوزه اصلی فعالیت این شرکت صفر تا صد طراحی محصول، قالب سازی، تزریق پلاستیک و رنگ قطعات پلاستیکی است و محصولات تولیدی این شرکت در خط تولید خودروسازان برتر ایران مانند کرمان موتور و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.